Ispričajte svoju “Priču iz komšiluka”

0

Treću godinu zaredom portal Mondo.ba, uz podršku m:tel-a, organizuje konkurs “Priče iz komšiluka”

Kompanija m:tel poziva sve koji se bave pisanjem da se prijave na konkurs koji je portal Mondo.ba raspisao tokom protekle sedmice i koji ostaje otvoren do 23. maja.

U ovom konkursu za kratke priče mogu da učestvuju autori iz BiH, Srbije, Crne Gore i Hrvatske. Teme priča ostavljene su na izbor autora, a uslovi su da je rad neobjavljivan i autorski, ne duži od 800 riječi.


Kako su u prethodne dvije godine autori iz regiona pokazali veliko interesovanje za ovaj konkurs, stručni žiri ove godine očekuje još veći broj radova, ali i veću konkurenciju, što će zasigurno iznjedriti kvalitetne priče koje će biti objavljene u knjizi „Priče iz komšiluka 3“.

„Ovo je jedan od projekata kojima se radujemo i sa zadovoljstvom učestvujemo u njemu. I ove godine, m:tel će dodijeliti nagradu za drugo osvojeno mjesto na ovom konkursu, a to će biti tablet, kako bi autor drugoplasirane priče imao mogućnost da uvijek i na svakom mjestu na ovom uređaju zabilježi lijepe misli“, rekla je Sandra Stanić, iz kompanije m:tel, član žirija konkursa „Priče iz komšiluka“.

Najbolje priče će kao i prethodnih godina biti objavljene u knjizi koja će biti izdata u saradnji sa izdavačkom kućom „Imprimatur“ iz Banjaluke. Piscu najbolje priče biće omogućeno izdavanje, štampanje i promocija autorske knjige.

Pošaljite svoju priču na email adresu [email protected], a detaljne uslove konkursa pročitajte na portalu Mondo.ba.

m:tel – imate prijatelje!

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info