Vodolija: Sedmični horoskop za period od 29.04.2019. do 05.05.2019.

0

Posao. Pred vama se otvaraju mogućnosti novih dogovora i saradnji, ali ne očekujte da će ići lagano i bez prepreka. No, to što poteškoće postoje ne umanjuje njihovu vrijednost, ali ni mogućnost trajanja na duži rok.

Vi ste u velikoj mjeri uspjeli da uhvatite konce dešavanja u svom poslovnom okruženju i prilično kontrolišete situaciju, ali još uvijek ne možete da se opustite. Čak i malo opuštanje može dovesti do grešaka u dokumentaciji ili propusta, što se dogovora tiče.

Ljubav. Manji problem u komunikaciji sa voljenom osobom tokom ove sedmice, mada se čini da će to biti, u suštini, sitnica koju ćete vi u svojoj glavi “napumpati” i jednim velikim dijelom doprinijeti da do rasprave dođe.

Ukoliko biste uspjeli da utišate svoje nemire i obuzdate ih, vrlo brzo biste shvatili da su vaše sumnje i strahovi bili bez ikakvog osnova. U prevodu, stoji vam dobra sedmica sa voljenom osobom pa gledajte da je ne pokvarite.

Slobodni, kod vas se dešavaju vrlo interesantne situacije sa suprotnim polom. Udvarači vrebaju i iz vaše okoline, ali je moguće i da ih upoznate na putu ili da su iz drugog grada. No, koliko god da su udaljeni, prijaju vam kontakti s njima.

Zdravlje. Potrebno vam je više kretanja i boravka na svježem vazduhu.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info