Vaga: Sedmični horoskop za period od 29.04.2019. do 05.05.2019.

0

Posao. Mnogobrojna dešavanja, nervoza i žurba biće prisutni u poslovnom segmentu. To vam s jedne strane smeta, jer ste opterećeni kratkim rokovima, ali i kontaktima sa osobama koje su nervozne i požuruju vas, ali vam s druge daje vjetar u leđa i podsticaj da izborite najviše i najbolje za sebe.

Regulišite sve što imate od zaostalih obaveza, pogotovo kada su dogovori ili sređivanje dokumentacije u pitanju, jer vam to može predstavljati tačku spoticanja ili vas usporavati.

Ljubav. U odnosu sa emotivnim ili bračnim partnerom prisutna je napetost i povremeno lošija komunikacija, ali su u mnogo većoj mjeri prisutne strasti pa ćete sve svoje probleme uglavnom na kraju uspjeti da riješite u spavaćoj sobi.

Da, voljena osoba jeste u nekim momentima prilično nepouzdana, a vama jako smeta to što ne možete da se oslonite na njene riječi i zbog toga ste spremni da u trenutku prasnete. Ipak, bitno je da su to kratkotrajne tenzije koje sada služe samo da “začine” vaš odnos.

Slobodni, uživate u kontaktima sa suprotnim polom, ali pitanje je koliko ste u ovom momentu spremni za iole ozbiljniju ljubavnu priču.

Zdravlje. Zdravstvena situacija je solidna, ali se vi osjećate pomalo krhko i osjetljivo.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info