Strijelac: Sedmični horoskop za period od 29.04.2019. do 05.05.2019.

0

Posao. I sami znate da u nekim trenucima umijete da pretjerate pa bi bilo dobro da u ovoj sedmici ne gajite pretjerana očekivanja, kao i da ne pravite neke grandiozne poslovne konstrukcije.

Takođe, obratite pažnju na one sa kojima sarađujete i budite spremni da napravite kompromis ukoliko je to potrebno – malo je vjerovatno da vi baš uvijek možete biti “vođa parade”. Budite fokusirani u dogovorima, da vam ne bi promakle neke bitne činjenice i detalji.

Ljubav. U ovoj sedmici vas očekuje dosta komplikovanih situacija sa voljenom osobom. Umjesto da u razgovorima smirujete jedno drugo, vi kao da ćete samo dodatno “pumpati” sve ono što se dešava.

Kompromisno rješenje je moguće pronaći, samo je potrebno da oboje želite da se potrudite. Potrebno je da ozbiljno porazgovarate o problemima u vašem odnosu, ali ne očekujte instant rješenje – biće ipak potrebno vrijeme za prave i solidne rezultate.

Slobodni, uživajte u dešavanjima sa suprotnim polom, kojih je sada više nego inače. No, ne pravite neke velike planove i ne očekujte mnogo – šta i ako nešto bude vrijedilo truda, ostaće pored vas…

Zdravlje. Mogućnosti prehlada ili osjetljivih disajnih puteva.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info