Škorpija: Sedmični horoskop za period od 29.04.2019. do 05.05.2019.

0

Posao. Teško vam je da se fokusirate i organizujete, a s druge strane posao vas u ovoom periodu hoće i samo vam se tovare nove i nove obaveze. Ne možete na sto strana, koliko god da ste sposobni i istrajni u onome što radite, jer je moguće da ćete napraviti ozbiljnije greške i propuste.

Na sve to, imaćete problem u dogovorima, ali i u odnosu sa kolegama – trudite se da ispoštujete ono na šta ste se obavezali i gledajte da ne probijate rokove.

Ljubav. Neki put ni sami ne znate ni šta želite ni šta vam je potrebno, kada su u pitanju vaša emotivna ili bračna partnerstva. U ovoj sedmici pomalo lutate pa baš iz tog razloga nemojte donositi bitne odluke ni pozitivne ni negativne, a koje se vezuju za vaš odnos sa osobom koju volite.

U jednom trenutku ćete biti potpuno zadovoljni, a već u nekom sljedećem, bez jasnog cilja, plana i u nedoumicama. Manje pričajte i razmišljajte – više se volite i sve će biti u redu.

Slobodni, u ovoj sedmici možete na više strana i malo je vjerovatno da ćete donijeti neku ozbiljniju ili konkretniju odluku. Uglavnom ćete uživati. Dajte sebi malo na volju.

Zdravlje. Glavobolje, problem sa pritiskom, reumatski bolovi.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info