Ribe: Sedmični horoskop za period od 29.04.2019. do 05.05.2019.

0

Posao. Još jedna u nizu užurbanih sedmica, koja sa sobom vuče mnogo obaveza, ali koja istovremeno donosi i ogromne prilike za napredovanje ili za učvršćivanje pozicija.

Komunikacija sa kolegama je prilično traljava i kao da se ni jedni ni drugi nećete truditi da prenesete bitne informacije, što može dovesti do nekih neprijatnih situacijama, u kojima bi čak i šefovi morali da intervenišu i smiruju zavađene strane. Pripremite sebe na toleranciju i strpljivost iako to u ovoj sedmici neće biti baš jednostavno.

Ljubav. Komunikacija i kontakti sa voljenom osobom kao da ne uspijevaju da uđu u neku mirniju, stabilniju fazu. Tenzija se velikim dijelom spustila između vas dvoje, ali potrebno je da o svim lijepim situacijama, ali i problemima, pričate otvoreno jedno sa drugim.

U suprotnom, ćutanje vas može samo dodatno udaljiti jedno od drugog. A to ne želite ni vi ni vaš partner…

Slobodni, započećete komunikaciju sa nekim ko će vam dosta prijati, ali ipak nećete uspijevati da se u potpunosti opustite. Vjerovatno iz razloga što ćete tražiti svaki pa i najmanji nagovještaj da nešto nije kako treba, da biste mogli da se povučete i pobjegnete…

Zdravlje. Reumatski bolovi.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info