Rak: Sedmični horoskop za period od 29.04.2019. do 05.05.2019.

0

Posao. Nisu ovo dani za neke velike promjene pa nemojte trošiti svoju energiju u pokušajima da ih pokrenete. Možda inicijativu i želju imate, ali nemate dovoljno energije, a ni okolnosti vam baš ne idu naruku.

Bolje je da ovaj period iskoristite da privedete kraju ranije započete poslove ili da se više usmjerite da završite sa obavezama koje ste propustili. Takođe, doći će do kontrolisanja i provjeravanja dokumentacije pa provjerite da li ste tu “čisti”.

Ljubav. Bilo kakve tajne ili neiskrenost u odnosu mogu napraviti sada priličnu pometnju ili izazvati razdor između vas i voljene osobe. Trudite se da bilo šta nejasno rješavate odmah i da ne ostavljate ništa nedorečeno.

Moguće je da nekim situacijama suviše opterećujete i svoje misli, ali i partnera. U drugom dijelu sedmice možete iznijeti čak i neke ozbiljnije optužbe na njegov račun – prije nego što to uradite, zapitajte se da li možda neke stvari preuveličavate…

Slobodni, osoba koju pokušavate da osvojite ili da aktivirate komunikaciju s njom kao da vas ne primjećuje. Imate osjećaj kao da je svaki vaš pokušaj “pucanj u prazno”.

Zdravlje. Stres će biti prisutan u većoj mjeri. Takođe, osjetljivo grlo i disajni putevi.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info