Ovan: Sedmični horoskop za period od 29.04.2019. do 05.05.2019.

0

Posao. Kada su novi ili kratkoročni poslovi ili neka brza poslovna dešavanja u pitanju, imate otvorena vrata. No, ako pričamo o velikim projektima, o postojećim saradnjama, o poslovima koji dugo traju – komunikacija može biti otežana ili se odvijati previše sporo.

Takođe, odnos sa nadređenima može biti napet pa dobro odmjerite svoje riječi. Planirano poslovno putovanje može biti odloženo ili čak stopirano zbog problema sa papirologijom.

Ljubav. Jaka potreba da riješite neka pitanja sa emotivnim ili bračnim partnerom tjera vas na akciju. Pogotovo će drugi dio sedmice biti ispunjen aktivnostima – neke stvari više ne želite da prećutkujete i hoćete da znate na čemu ste tačno kada je odnos sa voljenom osobom u pitanju.

Dobre su šanse da ostvarite ono što ste namjerili, čak iako se u početnoj fazi suočite sa preprekama ili lošom komunikacijom.

Slobodni pripadnici ovog znaka imaju inicijativu prema suprotnom polu, ali su takođe i na meti osvajača koji su posebno aktivni u ovoj sedmici. Osoba sa kojom imate razliku u godinama pokazuje posebno interesovanje za vas.

Zdravlje. Više pažnje u saobraćaju. Takođe, disajni putevi su vam prilično osjetljivi.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info