Lav: Sedmični horoskop za period od 29.04.2019. do 05.05.2019.

0

Posao. Lošija komunikacija sa kolegama, ali i sa nadređenima pa biste negdje trebali da vodite računa da se ne istrčavate sa izjavama i budete umjereni u njima.

Otvoriće vam se mogućnost nekih novih kontakata, najprije sa inostranstvom, ali ne očekujte da pregovori od samog početka krenu onim tokom koji vi priželjkujete – trebaće dosta truda za to. Previše se oslanjate na pojedine osobe, a upitno je koliko vam one zaista mogu biti od pomoći.

Ljubav. Prioritet ste dali nekim drugim stvarima i kao da ste se jednim dijelom distancirali od svega što se vezuje za emotivnog partnera.

Generalno gledano, vaš odnos je sada dosta nestabilan i promjenjiv pa u jednom momentu možete imati savršenu komunikaciju i gomilu zajedničkih planova, a već u sljedećem biti hladni jedno prema drugom. Takođe, partner može konstantno potencirati na nečemu što se vama nimalo ne dopada.

Slobodni, nije problem da uđete u vezu, ali jeste problem to u kojem će pravcu ovaj odnos ići. Vrlo lako može da se dogodi da budete skloni avanturama ili da vam baš nalijeću osobe koje interesuje samo to…

Zdravlje. Zglobovi, leđa, koljena – kod starijih Lavova su moguće i reumatske tegobe. Mlađi – problemi sa grlom.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info