Jarac: Sedmični horoskop za period od 29.04.2019. do 05.05.2019.

0

Posao. Prilično ste pritisnuti obavezama, a na sve to odnos sa kolegama je dosta loš u ovom periodu. Sve vas to iscrpljuje i kvari vam koncentraciju pa vodite računa da tokom ove sedmice ne napravite neki propust, pogotovo što se dokumentacije tiče.

Dosta očekujete od jedne poslovne priče, ali njen tok je prilično promjenjiv i čak u jednom momentu u ovoj sedmici može doći do kratkotrajnog zastoja. Trudite se da to dogovorno prevaziđete.

Ljubav. Malo strasti, malo tenzije. Malo neslaganja, malo pojačanih aktivnosti i živosti sa voljenom osobom. U prevodu – malo mira, malo nemira.

Takva je ova sedmica koja je ispred vas pa se pripremite da se prilagodite i izvučete najbolje iz nje. A u momentima kada stvari ne funkcionišu, tu su uvijek prijatelji da vam zaokupe pažnju i podrže vas.

Slobodni, baš preko prijatelja možete upoznati osobu koja će vam biti vrlo interesantna i koja će lako zaokupiti vašu pažnju. Dajte vremena jedno drugom da se upoznate bolje, jer postoji šansa da se ova priča pretvori u nešto trajnije. Doduše, vama stoje i neke druge ljubavne “ponude” – ako želite avanturu, samo izvolite…

Zdravlje. I pripadnicima vašeg znaka je naglašena osjetljivost disajnih puteva.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info