Djevica: Sedmični horoskop za period od 29.04.2019. do 05.05.2019.

0

Posao. Sve vezano za poslovni segment je u periodu oscilacija – čas ide izuzetno brzo, čas se dešavaju zastoji i blokade. Jednim dijelom vas sve ovo opterećuje, ali drugim samo vam dodatno daje snagu i podsticaj da nastavite.

Opozicija Marsa i Jupitera može donijeti probleme sa zakonskim procedurama ili sa dokumentacijom u poslovima koji su vam prilično bitni. Ukoliko pokušavate da promijenite posao ili otpočinjete nešto novo, budite realniji u očekivanjima.

Ljubav. Vaše riječi mogu da izazovu problem u odnosu sa voljenom osobom, ali takođe i vaše ćutanje. U suštini, sada trebate da pokažete inicijativu, ali da ne pritišćete partnera. Da kažete, ali da dobro promislite šta i na koji način.

Moraćete da malo balansirate, jer je ravnoteža u vašoj vezi ili braku sada prilično krhka i očas posla se može poremetiti, što bi dovelo do rasprave i pojačanih tenzija.

Slobodni, neko u vama budi veliko interesovanje i skoro ste sasvim sigurni da i ova osoba vrlo reaguje na vas, ali nikako ne dolazi do nekih konkretnijih pomaka i dešavanja. Moraćete da budete strpljivi. Ukoliko vas nešto vuče ka uspostavljanju kontakta sa prošlošću – oduprite se.

Zdravlje. Uglavnom sitnije ili prolazne zdravstvene tegobe.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info