Blizanci: Sedmični horoskop za period od 29.04.2019. do 05.05.2019.

0

Posao. Opozicija Marsa iz vašeg znaka sa retrogradnim Jupiterom iz polja partnerstava prvo bi trebalo da vam skrene pažnju na zakonsku problematiku u vašim poslovima. Potrudite se da ispoštujete sve procedure da vas kasnije ne bi boljela glava.

No, ovaj aspekt može potencirati i na problemima u odnosu sa poslovnim partnerima i saradnicima. Ukoliko dođe do nesporazuma ili trzavica, pokušajte da pronađete kompromisno rješenje.

Ljubav. Sve ono što niste uradili kako treba i gdje ste svjesno napravili grešku u prethodnom periodu u odnosu sa voljenom osobom, sada vam se može vratiti kao bumerang. Preispitajte svoje postupke i potrudite se da ispravite ukoliko ste nešto zabrljali, jer u suprotnom u ovoj sedmici može biti neslaganja i problema sa partnerom.

S druge strane, imate podršku planeta za više aktivnosti sa voljenom osobom – za izlaske i druženja sa zajedničkim prijateljima pa i za strast.

Slobodni pripadnici ovog znaka bi trebalo da izbjegavaju bilo kakve nedefinisane odnose ili ulazak u vezu sa osobama koje su zauzete. Prije ili kasnije, ovo vam može donijeti samo gomilu problema.

Zdravlje. Osjetljivo grlo, pluća, bronhije. Reumatske reakcije i glavobolje.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info