Bik: Sedmični horoskop za period od 29.04.2019. do 05.05.2019.

0

Posao. Zabrinuti ste zbog nekih poslovnih dešavanja koja mogu biti vezana za dokumentaciju ili promet novca. Prilično je izvjesno da do rješenja za ove probleme ne može doći u sedmici koja je pred nama. Neka forma pritiska sada je prisutna kod vas, ali imate dovoljno snage da s njom izađete nakraj.

Obratite pažnju na neriješene ili zaostale obaveze – potrebno je da ih privedete kraju što prije. Mlad Mjesec u vašem znaku, krajem sedmice, donosi vam najavu velikih promjena u poslovnom segmentu.

Ljubav. Odnos sa voljenom osobom bi, generalno gledano, trebalo da bude energičniji, življi i aktivniji nego u dužem vremenskom periodu unazad. Ipak i pored toga imaćete tokom ove sedmice povremeno momente u kojima vam neke situacije vezane za partnera baš i neće biti jasne.

Može vas zbunjivati njegovo ponašanje ili ćete nakratko biti razočarani time što jedno priča, a drugo radi. No, ovo su ipak sitne distrakcije koje neće uticati na vaš odnos.

Slobodni Bikovi, čak i pored novih dešavanja i zanimljivih osoba u vašoj blizini i dalje vam se kroz misli provlači neko iz vaše emotivne prošlosti. Moguće je da priželjkujete poziv ili obnovu kontakta.

Zdravlje. Osjetljivo grlo, alergije. Takođe, problemi sa spavanjem i nervoza.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info