Pametne odluke kao doprinos Danu planete

0

Danas je Dan planete Zemlje, koji obilježava više od milijardu ljudi u 192 države svijeta, a putem različitih ekoloških aktivnosti. Želite li biti dio njih, možete malim koracima da doprinesete očuvanju naše planete.

Kako?

Donesite pametne odluke i mijenjajte svoje navike.

Za početak,  m:tel vam nudi saradnju, kako bismo zajedno bili dio tima koji se brine o prirodi, a na način da smanjimo potrošnju papira za slanje računa.


Svoju dosadašnju naviku da račune za telekomunikacione usluge dobijate u poštanskom sandučiću, zamijenite novom, modernijom i boljom. Opredijelite se za račune koji će vam stizati online, putem vaše e-mail adrese.

Ovim korakom, ne samo da ćete zaštititi prirodu, već ćete sebi osigurati sigurnost, jednostavniju dostupnost i maksimalnu uštedu vremena.

Opciju da vam računi ubuduće stižu na mail možete aktivirati u bilo kojem m:tel prodajnom mjestu ili putem Moj m:tel portala. A, kako biste još više uštedjeli svoje dragocjeno vrijeme i zaboravili na čekanje u redovima, preporučujemo vam da odaberete uslugu trajnog naloga u vašoj banci ili aplikaciju m:pay.

Za više informacija pozovite 0800 50 000  ili posjetite m:tel stranicu.

m:tel – imate prijatelje!

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info