Druženje sa studentima ETF-a Banja Luka na “Danu otvorenih vrata”

0

Predstavljene sve prednosti zaposlenja u kompaniji m:tel

Svojim učešćem na manifestaciji „Dan otvorenih vrata“ Elektrotehničkog fakulteta Banja Luka, kompanija m:tel je potvrdila svoju opredijeljenost u podršci obrazovanju, naročito u oblastima nauke, tehnologije, inženjerstva i matematike.


U petak 19. aprila, sadašnji i budući studenti Elektrotehničkog fakulteta imali su priliku da se druže sa inženjerima iz kompanije m:tel i da se upoznaju sa poslovima u savremenom telekomu poput izgradnje telekomunikacione mreže kao što je LoRaWan mreža i rješenjima iz oblasti softverskog inženjerstva. Veliko interesovanje je bilo i za prezentaciju Smart rješenja – pametni gradovi i pametne kuće.

Zainteresovanim studentima je predstavljen i program stipendiranja u kompaniji, program prakse sa trenutno aktuelnim temama, te mogućnosti budućeg zaposlenja po završetku studija.


Pored mogućnosti stipendiranja, kompanija m:tel pruža podršku obrazovanju i brojnim donacijama informatičkih kabineta i laboratorija, organizacijama takmičenja u programiranju, održavanjem stručnih predavanja na fakultetima kao i saradnjom sa akademskom zajednicom uopšte.


Svjesni činjenice da samo stručan kadar može da nas vodi u digitalizovanu budućnost, što je i vizija kompanije, kompanija m:tel ostaje partner na kojeg se može računati, kako studentima, tako i akademskim institucijama.

m:tel – imate prijatelje!

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info