Vodolija: Sedmični horoskop za period od 22.04.2019. do 28.04.2019.

0

Posao. U poslovnom segmentu ste se jako pokrenuli i konačno otpočeli sa realizacijom ideja koje već duže vrijeme nosite u sebi. Ovo je pravi trenutak za kontakte sa ljudima, za dogovore, sastanke, kraća putovanja – bilo da su ona poslovna ili jednostavno želite da predahnete od svega i ponovo napunite baterije.

Prepustite se ovoj kreativnoj energiji koja sada postoji kod vas da vas nosi, jer vas očekuju veliki pomaci nabolje. Imajte više vjere u sebe i u ono što radite.

Ljubav. Konačno vi i partner imate vremena da se više posvetite jedno drugom pa bi možda najbolje bilo ako biste uspjeli da ugrabite koji dan i odete negdje na kraće putovanje. Takođe, vaša komunikacija će se znatno popraviti i više ćete uživati u zajedničkim momentima i lijepoj energiji koja je sada prisutna.

Doduše, biće sredinom sedmice jedan kratkotrajan momenat nervoze, ali ovo ćete lako prevazići.

Slobodne Vodolije će živnuti, pokrenuti se i više uživati i u izlascima, u druženjima, ali i u novim poznanstvima. Više osoba u ovoj sedmici može pokazati zainteresovanost za vas, a vi ćete uživati u komunikaciji sa njima i u lijepoj energiji koja čini da se osjećate baš dobro.

Zdravlje. U ovoj sedmici – odlično.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info