Vaga: Sedmični horoskop za period od 22.04.2019. do 28.04.2019.

0

Posao. Jake aktivnosti u poslovnom segmentu, promjene, mnogobrojna dešavanja – sve će se to nagomilati u ovoj sedmici i učiniti da vrijeme prosto proleti. Vi lično ste započeli sa nečim novim – saradnjom, projektom ili pak razrađujete ideju koju odavno imate – prvi pokazatelji i rezultati su jako dobri, ali vi još uvijek imate svoje nedoumice i strahove koji su prilično naglašeni.

Iako se osjećate u pojedinim momentima slabo i nesigurno, realno gledano, nemate nikakvih razloga za to.

Ljubav. Osjećaćete se drugačije nego u dužem vremenskom periodu unazad. Neka nova pokretačka snaga je u vama, inicijativa i jača aktivnost prema voljenoj osobi. Vaša vladarka Venera ušla je u polje partnerstava i kreće se ka dobrom aspektu ka Marsu, što će svakako doprinijeti da odnos sa voljenom osobom krene da se popravlja, iz dana u dan.

Sada su i strasti i impulsi jači nego ranije. Jedino će vam smetati što ćete povremeno imati utisak da vaše drago biće nešto krije i vrlo podozrivo ćete pratiti njegovo ponašanje. Za svaki slučaj.

Slobodne Vage, neko vam se prilično dopada, ali o toj osobi znate jako malo. No, čak i da je u pitanju neko ko je zauzet, trenutno ste vođeni jakim strastima pa ćete to gurnuti u drugi plan.

Zdravlje. Generalno gledano – niste loše, mada možete imati glavobolje češće nego inače.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info