Strijelac: Sedmični horoskop za period od 22.04.2019. do 28.04.2019.

0

Posao. Period velikih promjena kod vas je već započeo, bez obzira na to što se vama može činiti kao da se situacija nije pomjerila sa mrtve tačke. Da, vi trenutno vidite samo sitnice, ali baš ove sitnice će dovesti do korenitih promjena i velikih dešavanja u narednom periodu.

Neke naznake ćete dobiti već tokom ovog perioda i to najprije kroz kontakte sa ljudima koji vam daju dobre prijedloge i savjete. U ovoj se sedmici ne zalijećite sa konkretnim dogovorima – sačekajte da vam neke situacije budu malo jasnije.

Ljubav. Po nekim pitanjima vi i partner imate ista razmišljanja i stavove i lako vam je da se dogovorite. No, postoje i one situacije koje vas oboje uznemiravaju i koje iznova i iznova pokreću konflikte.

Ovih drugih bi u ovoj sedmici moglo da bude više pa bi bilo dobro da ne pokrećete ona pitanja za koja već negdje znate da svaki put izazovu raspravu. Ovo je pogotovo naglašeno ukoliko su druge osobe “okidači” za lošu energiju između vas dvoje.

Slobodni pripadnici ovog znaka, više osoba je u vašoj blizini i nedvosmisleno vam pokazuje zainteresovanost. Ne izgleda da ćete u ovoj sedmici napraviti neki konkretniji odabir već prije da ćete uživati u komunikaciji i dešavanjima.

Zdravlje. Dobra zdravstvena situacija. Samo je stres nešto više naglašen.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info