Škorpija: Sedmični horoskop za period od 22.04.2019. do 28.04.2019.

0

Posao. Ne zanosite se obećanjima i ne vjerujte baš mnogo onima koji vam “prodaju” velike poslovne priče. Ljudi oko vas su skloni obmanama, praznim obećanjima i ne treba se hvatati za ono što vam govore.

Period je dobar jedino ukoliko imate namjeru da pokrenete konkretnije neke ideje koje već duže vrijeme sazrijevaju u vama. Nemojte da budete razočarani ukoliko odmah ne dobijete konkretan rezultat – on svakako dolazi već u narednih petnaestak dana. Oslonite se na sebe, ne na druge.

Ljubav. Bilo da ste slobodni ili zauzeti, pokušajte da poslušate savjet i da se ne uplićete ni u kakve tajne ili mutne ljubavne priče i pričice. Pogotovo je ovo važno za one koji imaju partnere, jer sedmica je takva da bi tajne lako mogle izaći na površinu i biti otkrivene.

Uopšte ne mora da bude u pitanju neka konkretna ljubavna dogodovština, čak i da je samo tajna prepiska ili neke sitne laži – to bi moglo ozbiljno poremetiti odnos sa osobom koju volite i dovesti do velikog nepovjerenja.

Ako ste slobodni, odnos sa osobom koja je zauzeta bi mogao napraviti dar mar u vašem srcu, zato je bolje preskočiti ga. U ovoj sedmici ste vođeni zanosom, iluzijama – zato ovo nije dobro vrijeme za odabir partnera.

Zdravlje. I dalje ste u periodu velikih oscilacija i što se energije tiče, ali i pritiska. Možete imati problema sa disajnim putevima i glavoboljama.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info