Ribe: Sedmični horoskop za period od 22.04.2019. do 28.04.2019.

0

Posao. Neke situacije koje su vama vrlo važne su se pokrenule i za sada se sve odvija onako kako biste vi željeli. Nekim Ribama sada mogu doći i neočekivane poslovne ponude i prilike o kojima biste zaista trebali da ozbiljno razmislite.

Generalno gledano, iako i ova sedmica može donijeti neke nesigurnosti i sigurno je da ćete i dalje biti zatrpani obavezama na dnevnoj bazi – ovo je za vas dobar period koji će pokrenuti mnogo toga. Obratite pažnju na odnos sa nadređenima – obostrana nervoza.

Ljubav. Vi i partner ste suštinski i jako povezani i evidentno je da postoji emocija koja vas spaja – to je ono što je dobro u vašem odnosu. No, ono što je loše jeste da ste u ovoj sedmici pod nekim čudnim uticajima koji će vam u jednom momentu donositi odličnu energiju, a u drugom stvarati tenziju.

Ova tenzija najprije može dolaziti iz razloga što vama neki partnerovi postupci nisu jasni i nikako ne uspijevate da to prevaziđete, pustite. Nemojte dozvoliti da vam sitnice stvaraju toliku nervozu. Volite se, to je jedino važno.

Slobodne Ribe, ukoliko već niste zainteresovane za nekog, takva osoba se može pojaviti baš u ovoj sedmici. Neko će vam zakoračiti u život i unijeti pozitivnu energiju i dobro raspoloženje.

Zdravlje. Vodite računa u saobraćaju. Takođe, mogućnost povreda.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info