Rak: Sedmični horoskop za period od 22.04.2019. do 28.04.2019.

0

Posao. Neke situacije na poslu vas zbunjuju, donose vam neizvjesnost, čak vas pomalo i plaše. Pribojavate se šta bi one mogle u narednom periodu donijeti. Te strahove može podgrijati i neka čudna atmosfera u radnom okruženju početkom sedmice.

No, kako god to sada izgledalo, trenutno nemate pravih razloga za bojazan. Neko koga relativno skoro poznajete može vam ponuditi svoj savjet ili podršku. Takođe, imate veliku pomoć od strane osoba od uticaja.

Ljubav. Vi i partner imate čas plus, čas minus faze tokom ove sedmice. Zajednički planovi neće funkcionisati baš savršeno i to iz više razloga. Naime, oboje ćete biti dosta zadrti i nepopustljivi pa će biti problem doći do kompromisnog rješenja.

Takođe, mogu se javiti povremeno čak i sumnje u iskrenost, bilo sa vaše bilo sa partnerove strane. No, sve su ovo situacije koje sa malo truda i zajedničkim snagama možete lako prevazići.

Slobodni, neko vam je u mislima i jako vas privlači pomisao da sa ovom osobom nešto ostvarite pa čak i ako ste svjesni da to možda i nije baš prava priča za vas. No, mora se primijetiti da je malo vjerovatno da biste mogli nešto konkretnije da uradite ove sedmice. Sve će ostati samo na mislima.

Zdravlje. Alergije, problemi sa plućima, bronhijama. Stariji Rakovi neka obrate pažnju na pritisak.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info