Ovan: Sedmični horoskop za period od 22.04.2019. do 28.04.2019.

0

Posao. Sedmica za pokretanje, za dogovore, ugovore, bavljenje papirologijom i za susrete sa osobama koje su vam poslovno važne. Iako će biti trenutaka kada ćete biti rasplinuti na više strana, generalno gledano, ovo je dobar period da sve ono što ste isplanirali i pokrenete.

Samo jedno upozorenje – iako će vam izgledati da sve situacije vezane za pregovore držite pod svojom kontrolom, posebnu pažnju obratite na detalje i ne budite impulsivni u donošenju odluka.

Ljubav. Planeta Venera, koja vlada partnerskim odnosima, ušla je u vaš znak, što će i u ovoj sedmici, ali i u narednom periodu donijeti više podrške od strane osobe koju volite. S obzirom na njen dobar aspekt sa vašim vladarom Marsom, možete očekivati više razumijevanja, ali i strasnih momenata sa partnerom.

No, neki od vas još uvijek su pod jakim uticajima mogućnosti za tajne priče i baš u drugom dijelu sedmice budite posebno oprezni, jer postoji velika mogućnost da tajne izađu na svjetlost dana.

Slobodni Ovnovi su ušli u period novih ljubavi, zaljubljivanja, ali i novih mogućnosti za svaku vrstu “aktivnosti” sa suprotnim polom. Vašem šarmu će sada biti teško odoljeti.

Zdravlje. Mogućnosti za alergije, infekcije i manje probleme sa respiratornim traktom. Starijima promjenjiv pritisak.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info