Lav: Sedmični horoskop za period od 22.04.2019. do 28.04.2019.

0

Posao. I poslovni segment je ispunjen napetošću i mnogobrojnim dešavanjima, a uglavnom će se sve odvijati u posljednjem trenutku. Koliko god vas neke situacije nervirale, uznemiravale, generalno gledano nemate nikakvih pravih razloga za ovakva raspoloženja.

Niko ne osporava vaš doprinos niti pokušava da vas skine sa vaših pozicija. Štaviše i pored povremenog napetog odnosa sa nadređenima, vi i dalje imate njihovu bezrezervnu podršku. Kao i od nekih drugih, vama poslovno važnih, osoba.

Ljubav. Nemiri i nervoza će postojati u odnosu sa partnerom. Imate nestabilnu komunikaciju, tenzija će se provlačiti kroz vaš odnos, a mnogobrojne bitne stvari će ostajati neizrečene i ispod površine. Jedino što u ovom momentu zaista funkcioniše kod vas jeste strast, ali ne možete samo na njoj zasnivati stabilnost vašeg odnosa.

Može se dogoditi da “bježite” u posao da biste na taj način potiskivali da ne razmišljate o onome što se dešava.

Slobodni Lavovi mogu ući u jednu neobičnu i čudnu priču, vođeni hemijom i instant privlačnošću koja se javila između vas i ove osobe. Sam početak će biti vrlo buran i strastan, ali i pored toga vi ćete negdje biti svjesni da je malo vjerovatno da ovo može potrajati.

Zdravlje. Pomalo ste osjetljivi – lako reagujete na promjene vremena. Moguće su glavobolje, promjenjiv pritisak.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info