Jarac: Sedmični horoskop za period od 22.04.2019. do 28.04.2019.

0

Posao. U komunikaciji sa saradnicima, u dogovorima, a pogotovo ukoliko ugovarate uslove nekog posla budite posebno oprezni tokom ove sedmice. Mnogo toga nije baš onako kao što izgleda i mogu se potkrasti i nesporazumi i lažna obećanja.

Ne žurite sa odlukama i potrudite se da budete sigurni milion i jedan posto prije nego što stavite svoj potpis ili napravite dogovor. Ni odnos sa kolegama neće biti baš sjajan – non stop ćete imati utisak da nisu iskreni ili da vam sakrivaju bitne informacije.

Ljubav. Neke vam situacije nisu baš najjasnije. Osjećate da postoje neizgovorene stvari između vas i voljene osobe i da su one trenutno barijera za opušteno funkcionisanje i laganu atmosferu. Te neizgovorene stvari mogu biti i sa vaše strane pa se preispitajte – šta je to o čemu ćutite, a što vam stoji u mislima?

U svakom slučaju, u vašim će emotivnim relacijama tokom ove sedmice biti mirno, ali ćete i jedno i drugo povremeno osjećati da nešto ne funkcioniše kako treba.

Slobodni Jarčevi, iako je to za vas pomalo neuobičajeno, možete se brzinski odlučiti da se vidite sa nekim koga odnedavno znate ili s kim ste ostvarili kontakt preko društvenih mreža. Ovo može biti zanimljiv i inspirativan susret.

Zdravlje. Alergije, osjetljivost na promjene vremena, manji problemi sa sinusima.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info