Djevica: Sedmični horoskop za period od 22.04.2019. do 28.04.2019.

0

Posao. Mars u polju karijere vas gura ka akciji, borbi, dešavanjima, ali trenutne okolnosti i faktori koji su van vaše kontrole kao da vas sputavaju, zbunjuju, čine vas nesigurnim i donose da se preispitujete da li ste uopšte na pravom putu.

Sada ne možete da se izborite za sebe na mišiće, morate više uključiti svoj čuveni razum i praktičnost, ali i da više vjerujete i u sebe i u ideje koje imate. Lako se može dogoditi da se oslanjate na osobe koje vam samo “zamazuju oči” ili vas usporavaju u vašim naporima.

Ljubav. Izbjegavate da ispunite neka obećanja, sklanjate se od obaveza prema partneru… U suštini, kao da se u ovoj sedmici trudite da “uhvatite krivinu” i bavite se nekim svojim ličnim prioritetima, a voljenu osobu gurate u drugi plan.

Moguće je zaista da ste poslovno dosta opterećeni, ali isto tako moguće je i da se izvlačite na posao. To ne znači da se sklanjate i distancirate od osobe koju volite, već vam je više vremena potrebno samo za vas. Doduše, ima tu nekih Djevica koje svašta kriju od osobe sa kojom su, ali to je već neka druga priča…

Slobodni pripadnici ovog znaka zasad ne pokazuju veće interesovanje za osobe koje su oko njih. Prija vam komunikacija, i ništa više od toga.

Zdravlje. Dobra zdravstvena situacija tokom ove sedmice.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info