Blizanci: Sedmični horoskop za period od 22.04.2019. do 28.04.2019.

0

Posao. Vaše su trenutne pozicije dobre, a postoji šansa da ih u narednom periodu i poboljšate. Neke stvari namerno prećutkujete i još uvek ne želite da u potpunosti iznesete, ali bi bilo dobro da baš u vezi njih potražite savet od osobe kojoj verujete. Ukoliko u ovoj sedmici započinjete sa novim poslom, saradnjom, projektom – savet je da obratite posebnu pažnju na sve detalje – da ne biste kasnije bili iznenađeni. Neki od vas osećaju da saradnici nisu u potpunosti otvoreni ili da nešto kriju od vas.

Ljubav. Ušli ste u znatno bolji period kada su vaša partnerstva u pitanju i sada je jako važno da, kada već imate mogućnosti da se stabilizujete ili popravite odnos, ne zabrljate.

A mora se priznati da za to postoje mogućnosti u ovoj sedmici – trudite se da budete maksimalno iskreni prema osobi koju volite i da od nje ne skrivate ništa pa makar to bile i najobičnije sitnice. Ponekad su baš te sitnice nešto što može znatno popraviti ili pak pokvariti odnos sa partnerom.

Slobodni, pred vama je jedan lijep period koji može ne samo biti ispunjen uživanjima, zadovoljstvima, izlascima i druženjima već u vašu blizinu može dovesti i osobu koja bi vam na prvi pogled zapala za oko. Flertovanje je u najavi…

Zdravlje. Pluća su dosta osjetljiva. Takođe, promjene vremena neće prijati Blizancima koji imaju hronične tegobe.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info