Bik: Sedmični horoskop za period od 22.04.2019. do 28.04.2019.

0

Posao. Sedmica pred vama može donijeti povremene tenzije. Najprije zbog nekih obaveza koje niste završili u prethodnom periodu ili koje morate ispraviti, ali i zbog toga što se vaši planovi ne odvijaju na način koji ste zamislili.

Obratite pažnju na odnos sa nadređenima, koji su u ovom periodu prilično napeti pa to može proizvesti neku negativnu enegiju, naročito u drugom dijelu sedmice. Vaše ideje jesu dobre i trebate se pozabaviti njima i razraditi ih. Dobijate neočekivano novu poslovnu ponudu.

Ljubav. Bolja komunikacija sa osobom koju volite. Kao da ste se oboje pokrenuli, živnuli – lakše vam je da pronađete zajednički jezik i kompromisna rješenja, a moguće je da ćete u ovoj sedmici planirati i neko putovanjce na kojem biste mogli da se opustite.

Doduše, imaćete povremeno par padova u neraspoloženje, najprije zbog sumnjičavosti jedno prema drugom, ali ovo su prolazne situacije.

Slobodni Bikovi, ulazak Sunca u vaš znak može donijeti i novu osobu u vašem životu – nekog ko bi vas probudio, prodrmao, ko bi u vama ponovo pokrenuo strasti i s kim biste imali odličnu komunikaciju. Ovo može biti pomalo neobična priča, bar u odnosu na ono što ste imali ranije, ali će vam jako prijati.

Zdravlje. Vrijeme je da budete više fizički aktivni. Prijaće vam šetnje u prirodi.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info