Probaj, nosi, voli: 6 preporuka za april 2019.

0

Ah, taj čudesni april! Toliko ćudljiv, a opet toliko lijep. Ruku na srce, bilo je trenutaka kada nam se činilo kao da je u pitanju februar, imajući u vidu vremenske (ne)prilike, ali to i dalje ne mijenja činjenicu da je proljeće već tu i da bi trebalo da izgledamo moderno, budemo pozitivne i, jednostavno, uživamo u svakom trenutku. A kako bi ovaj mjesec bio još ljepši, pobrinuće se sljedećih par stvari.

Komad garderobe koji će osvježiti svaku kombinaciju


Ukoliko pratite trendove, onda sigurno znate kako je žuta (i sve njene varijante) najpopularnija boja ove proljetne sezone. Za ovu prekrasnu boju se kaže da je jedna od najoptimističnijih, a i jedna je od onih koje vam mogu pomoći da na veoma jednostavan način osvježite svoj stajling. A ako vam je cilj da vaš stajling bude trendi i ove proljetne sezone, onda birajte žuti blejzer. Ovo je trenutno najpopularnija proljetna jakna na svijetu, a koja se tako lako kombinuje sa svim drugim komadima garderobe, od klasičnih pantalona i farmerica do suknji i haljina. Jedan takav blejzer možete kupiti ovdje.

Najpopularniji proljetni parfem


Ono što sa sigurnošću znamo jeste da ne postoji prilika u kojoj ne želimo da fenomenalno mirišemo. Parfem često može biti i jedan od zaštitnih znakova svake dame, a ovog proljeća sve je u znaku opojnih i lepršavih cvjetnih mirisa, a od kojih se izdvaja Si fiori. Štaviše, trenutno je i jedan od najpopularnijih proljetnih parfema u svijetu, a sigurno će vas izdvojiti iz mase, gdje god se pojavite. Možete ga kupiti ovdje.

Telefon koji sve mijenja


Telefon koristimo svakodnevno i to je nepobitna činjenica, bilo da li su u pitanju poslovne ili neobavezne prilike. Ali, šta ako kažemo da postoji telefon koji će vam pomoći da zabilježite sve nezaboravne trenutke, tako jasno i čisto, da ćete prilikom pregledanja slika uvijek imati osjećaj kao da se nalazite u samoj slici? Da, on postoji, zove se Huawei P30 i trenutno je telefon sa najboljom kamerom na svijetu. Dakle: nema više loših slika! Ovaj telefon će vam pružiti nezaboravno iskustvo prilikom slikanja, a svaka slika postaje kristalno jasna i čista, bez obzira na vremenske uslove u kojima je slikana. Huawei P30 prvi je telefon na svijetu koji ima četverostruku kameru, a možete ga dobiti već za 1 KM ukoliko se odlučite za m:tel pretplatu XXL+. Više o ovom nevjerovatnom tefelonu saznajte ovdje.

Dekorativni detalj koji obožavamo


Uspomene su nešto najvrednije svakom od nas. I, sigurno imate milion i jednu fotografiju na mobilnom telefonu, ali zašto ne otići korak dalje? Slike možete uvijek uramiti, ali vaše najdraže uspomene možete čuvati i na moderniji način, a koji će uljepšati svaki kutak vašeg doma. Upravo u tome će vam pomoći Frejmić, jer će vas podsjetiti na nezaboravne trenutke u vašem životu, bilo da je u pitanju vjenčanje, rođendan ili bilo koji drugi trenutak koji vam je drag. Za više informacija posjetite Frejmić Facebook i Instagram stranicu.

Knjiga zbog koje će vas stomak zaboljeti od smijeha


Ovo je jedan od onih romana koji nećete ispuštati iz ruku, sve dok ga ne pročitate do kraja. Pri tome, nasmijaće vas do suza, kao rijetko koji drugi roman koji ste mogle pročitati u posljednje vrijeme. Prema romanu je snimljen i film, a ako ste ga pogledale, svakako vam preporučujemo da pročitate i ovu urnebesnu komediju – sigurno će vam popraviti dan. Možete ga kupiti ovdje.

Serija koje nikoga ne ostavlja ravnodušnim


Da, počelo je ponovo! I, nažalost, ove godine se završava. Nove epizode planetarnog fenomena, Igra prijestolja, možete već sada gledati, a sigurno će vam ponovo podići pritisak, na trenutke rasplakati, dodatno šokirati i donijeti neočekivano. Borba za moć nikada nije bila intrigantnija, a u kojoj je veoma tanka linija između odanosti i izdaje, poštenja i pohlepe, ljubavi i mržnje… Gdje gledati? Više detalja saznajte ovdje.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info