Vodolija: Sedmični horoskop za period od 15.04.2019. do 21.04.2019.

0

Posao. Posao dolazi periodično tokom ove sedmice. Ili ga nemate nimalo pa se onda nervirate zato što ne radite ništa i bespotrebno gubite vrijeme ili uđete u fazu u kojoj ne znate gdje ćete pre i na koju stranu, jer vas je zatrpala plima obaveza.

Međutim i pored ove neujednačenosti, ovo je dobar period da otpočnete sa nekim novim idejama, da realizujete nešto što vam je već duže vrijeme u glavi, a što bi poboljšalo vaše trenutne pozicije. Vrijeme je da se pokrenete.

Ljubav. Nervozni ste zato što ste previše opterećeni nekim situacijama koje se vezuju za privatni ili poslovni život, a smatrate da vaša voljena osoba ne učestvuje ni na koji način u ovim dešavanjima, u smislu – ne trudi se da vam pomogne, olakša ili vas makar razumije.

Vrlo često imate osjećaj da samo vi ulažete u ovaj vaš odnos, a da je partner nezreo i samo sebi dovoljan. Da se razumijemo, vaš partner nije savršen, ali je istovremeno i evidentno da vi ipak u nekim stvarima pretjerujete. Bolja komunikacija vam stoji za vikend.

Slobodne Vodolije ulaze u jednu vrlo zanimljivu i dešavanjima ispunjenu fazu kada su nove ljubavi u pitanju. U periodu ste novih poznanstava i novih osoba u vašem životu.

Zdravlje. Manji hronični problemi starijim Vodolijama. Mlađi – odlično.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info