Vaga: Sedmični horoskop za period od 15.04.2019. do 21.04.2019.

0

Posao. Ovo je sedmica koja može donijeti neke velike promjene u poslovnom segmentu. Sad, neke od njih ste priželjkivali, nekima ste se nadali, a neke će biti šok za vas, potpuno neočekivane i nećete biti pripremljeni za njih.

Kakve god da su, vaše su i nađite način da se uklopite i prilagodite. Generalno gledano, ovo je period u kojem ćete biti okupirani i opterećeni obavezama i dosta teško će vam padati da se borite na dnevnom nivou i sa okolnostima i sa ljudima oko vas.

Ljubav. Vaše pretjerane reakcije i prenaglašena osjetljivost biće osnova za eventualni problem u emotivnim vezama. Čak i ako ne budete napravili konkretnu, lošu situaciju sa voljenom osobom, borićete se sami sa sobom i, u suštini, provesti sedmicu ispunjenu nervozom, za koju možda i nema pravih osnova.

Ne dopada vam se partnerovo ponašanje, ali nije baš ni sve tako crno kao što vi to sada predstavljate i sebi i drugima.

Slobodne Vage sada mogu da pokrenu jednu priču koja će u svojoj početnoj fazi djelovati bajkovito i biti ispunjena ludim i opsesivnim strastima koje će vas u potpunosti zaokupiti. Početak je dobar, a ostaje da se vidi kojim će se pravcem sve razvijati.

Zdravlje. Problemi sa stomakom, varenjem. Takođe, promjenjiv pritisak i sklonost alergijama.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info