Strijelac: Sedmični horoskop za period od 15.04.2019. do 21.04.2019.

0

Posao. Navalili ste iz sve snage da neke situacije vezane za posao ili riješite ili pokrenete, ali savjet je da ipak odredite ono što vam je najbitnije i usmjerite se samo na to. Ne širite priču da se ne biste upleli u sto i jednu situaciju koju ne možete riješiti toliko brzo kao što mislite.

Za neke stvari morate biti strpljivi, koliko god vam se to trenutno ne dopadalo. Vaši će napori donijeti rezultate u danima koji dolaze, naročito što se tiče partnerskih odnosa i pokretanja novih saradnji.

Ljubav. Sve do vikenda osjećaće se tenzija između vas i partnera. Neke lošije situacije će se vrtiti oko novca, djece ukoliko ih imate, oko prijatelja, planova i naravno oko toga što vas dvoje trenutno na potpuno različite načine doživljate sve, bilo da je to vaš odnos u pitanju, bilo okolnosti oko vas.

No, ako je za utjehu, tlo jednim dijelom počinje da se smiruje. Do kada? To ostaje da se vidi…

Ulazak Merkura pa Venere u vaše polje ljubavi i zabave za one koji su slobodni otvara nove mogućnosti za druženje, ali i za ulazak novih osoba u vaš život. Takođe, u ovoj vas sedmici čak i neko koga smatrate samo prijateljem može iznenaditi pozivom za izlazak.

Zdravlje. Ne pretjerujte sa hranom i pićem. Mogući bolovi u grlu, prehlada.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info