Škorpija: Sedmični horoskop za period od 15.04.2019. do 21.04.2019.

0

Posao. Izvijesno je nerviranje vezano za poslovnu svakodnevnicu i odnos sa kolegama. Neke situacije će vam jako zasmetati i ubosti vas u mozak i samo je pitanje kako i da li ćete odreagovati. Savjet je da sačekate i ostavite odluke o bilo kakvim važnijim pitanjima za narednu sedmicu.

Takođe, sada možete pokrenuti razgovore sa nadređenima oko situacija koje vam se ne dopadaju već neko izvijesno vrijeme. Ne očekujte da će ovo biti riješeno lako i bez tenzija.

Ljubav. Pun Mjesec u vašem polju tajni direktno djeluje na sve ono što se vezuje za ljubav pa njegovog uticaja neće biti pošteđene ni slobodne ni zauzete Škorpije.

Slobodni, ukoliko već neko vrijeme intenzivno mislite na jednu osobu i željno iščekujete da se tu nešto konkretno konačno i dogodi, vrlo je vjerovatno da će se situacije pokrenuti i to u drugom dijelu sedmice.

Zauzeti, preko poslovnog segmenta neko vam se vrlo suptilno podvlači pod kožu i ova sedmica bi mogla donijeti i otvoreniji kontakt između vas dvoje. S obzirom na to da je odnos sa partnerom trenutno korektan, razmislite da li da se uplićete u ovakve priče, jer je prilično neizvjesno u kom pravcu bi se one mogle odvijati nadalje i da li bi vam donijele problem.

Zdravlje. Alergije, problemi sa oscilacijom pritiska.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info