Ribe: Sedmični horoskop za period od 15.04.2019. do 21.04.2019.

0

Posao. Imate osjećaj da se od vas traži nemoguće. Nadređeni očekuju da sve držite pod svojom kontrolom i da budete na jedno tri do četiri mjesta odjednom. Naravno da vas sve ovo iscrpljuje i oduzima vam ogromnu količinu vremena, ali negdje ste svjesni da će vam se, prije ili kasnije, isplatiti.

Doduše, nekima se može isplatiti već ove sedmice i to kroz novu poslovnu ponudu, unapređenje ili više novca u vašem džepu. Takođe, ovo su dani u kojima pokrećete, za vas veoma bitna, pitanja.

Ljubav. Vaš partner kao da je trenutno izgubljen u vremenu i prostoru – upada u čudna raspoloženja, u ćutanja, brine neke svoje brige i probleme. U suštini, ništa se od ovoga ne vezuje za vas i ne biste ni na koji način trebali da doživljavate lično njegova promjenjiva ponašanja. Pogotovo ne da na njih reagujete.

Izborite se sa svojim strahovima, preuveličavanjima u glavi, prekinite da mislite da se dešava nešto vama iza leđa i dajte osobi koju volite podršku koja joj je sada neophodna. Količina ljubavi koju nosite je ogromna – sada je neštedimice izručite na voljeno biće.

Slobodni, ne zna se šta je sada jače kod vas – da li romantični zanos da li strasti koje ključaju. Šta god da je – idete ka novoj ljubavnoj priči.

Zdravlje. Mogućnosti za alergije i manje prehlade.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info