Rak: Sedmični horoskop za period od 15.04.2019. do 21.04.2019.

0

Posao. Prvo Merkur, a zatim i Venera, ove sedmice prelaze u vaše polje karijere. Jednim dijelom ste započeli proces promjena mjesec dana unazad, a sada će se isti pokrenuti u neuporedivo značajnijoj mjeri.

S velikim brojem obaveza, koje su vam nametnute, uspjećete da završite u ovoj sedmici i dane vikenda iskoristite da se dobro odmorite i ozbiljno pripremite za naredne dane koji će biti izuzetno aktivni.

Ljubav. Imaćete zamjerke na odnos sa partnerom tokom ove sedmice. Druga strana je naglašeno svojeglava i teška, okrenuta više svojim ličnim ili poslovnim interesima i ne obraća toliko pažnje na vas koliko je potrebno da biste se osjećali sigurno.

Vaša nervoza može eskalirati u danima oko punog Mjeseca. No, i pored napetih momenata, kraj sedmice vam donosi smirenje i stabilizaciju.

Slobodni baš oko vikenda mogu biti vrlo pozitivno iznenađeni novim poznanstvom koje već na prvi pogled vrlo obećava. Iako će vam tokom ove sedmice češće nego inače dolaziti u misli neko od bivših partnera, ne savjetuje vam se da tu povlačite bilo kakav konkretniji potez.

Zdravlje. Uporne i dosadne prehlade koje morate rješavati odmah, u početnoj fazi.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info