Ovan: Sedmični horoskop za period od 15.04.2019. do 21.04.2019.

0

Posao. Potreba za nekom drastičnom i suštinskom promjenom u poslovnom segmentu može vas u ovoj sedmici navesti na prilično impulsivne odluke.

Bilo da stavljate tačku na postojeći posao ili imate namjeru da započnete neki novi, savjetuje vam se da razmotrite sve činjenice, detaljno izanalizirate i da se posavjetujete sa još nekim, ko u ovom trenutku razmišlja hladne glave, za razliku od vas. Ne ulijećite u dogovore kao muva bez glave, jer neke stvari ne vidite jasno!

Ljubav. Napetost u odnosima se pojačava. U sedmici smo punog Mjeseca u vašem polju partnerstava i to na posljednjim stepenima znaka, što uvijek označava da su neke situacije sa partnerom “istrošene” i već blizu svom kraju.

Naravno, ništa što se bude dešavalo ne treba shvatati drastično, ali je moguće da su neke emotivne priče već jako blizu stavljanja tačke. U svakom slučaju, ovo su dani povišene energije u kojima treba naći kompromis sa voljenom osobom, a ne potencirati na raspravama.

Slobodni, mogući su vrlo burni i strasni novi počeci ljubavnih veza i avantura. Kolika će biti njihova trajnost i kvalitet, to je već neka druga tema…

Zdravlje. Brzo se umarate, nemate dovoljno snage i non stop ste pospani. Sve ovo je više posljedica mentalne iscrpljenosti, nego fizičke.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info