Lav: Sedmični horoskop za period od 15.04.2019. do 21.04.2019.

0

Posao. Kod vas promjene počinju dublje da zaživljavaju tokom ove sedmice. Zastoj, koji je bio primjetan od prije par mjeseci, počinje da se rješava velikom brzinom. Prvo informacije stižu, a onda i konkretni događaji koji vam donose veliku dozu optimizma i onaj osjećaj da ste na korak do onoga što želite.

Sve što je vezano za inostranstvo i druge gradove postaje vrlo aktuelno, a neki od vas bi se već ove sedmice mogli uputiti na poslovni put van zemlje.

Ljubav. I sami ste do sada primijetili da, kada god je Mjesec pun, neke situacije između vas i voljene osobe počinju da krčkaju i uglavnom izbijaju kroz manji ili veći sukob ili raspravu.

Takva je situacija i u ovoj sedmici, kada ćete i vi i partner prebacivati jedno drugom, uglavnom za neke situacije iz prošlosti. Kao da ćete se takmičiti ko će kome pronaći više grešaka i ko će “pobijediti”. Vjerujte na riječ – neće niko. Samo će ostati nervoza i loše osjećanje.

Slobodni Lavovi u ovoj sedfmici mogu ući u jedan čudan odnos, za koji ni vama a ni drugoj strani neće biti jasno šta je. Da li je to samo strast, da li tu ima osnova za emotivnu priču, da li je ovo nešto trajno ili prolazno – neka vrijeme da svoj sud…

Zdravlje. Promjenjivost u zdravstvenom segmentu. Češće se kontrolišite ukoliko ste hronični bolesnik.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info