Jarac: Sedmični horoskop za period od 15.04.2019. do 21.04.2019.

0

Posao. Opterećeni ste svime što se dešava vezano za poslovni segment, jer ste odjednom zatrpani gomilom informacija i dešavanja sa svih strana. Iako vam to sada izgleda kao opšta zbrka, ipak će se u drugom dijelu sedmice izdvojiti ono što je bitno i uputiti vas u pravom smjeru.

Iako ćete u početnoj fazi imati problema, period jeste dobar da završite sve što je vezano za papirologiju, ugovore, dozvole. Pun Mjesec u vašem polju karijere govori da ste pri kraju faze u kojoj ste se osjećali nesigurno i nestabilno.

Ljubav. Vi ne vidite trenutno nikakvu grešku niti problem kod sebe pa vam neće biti jasno zašto partner povremeno prebacuje odgovornost, za sve redom, na vas. Iako negdje u sebi mislite da drami i pretjeruje, ipak ćete se truditi da to dragom biću ne saspete direktno u lice već ćete pokušavati da na suptilan način riješite situaciju.

Pred kraj sedmice svakako će se sve negativnosti kod voljene osobe stišati i moći ćete da sa olakšanjem odahnete.

Slobodni imaju simpatiju, ali čak i ako je nešto počelo da se dešava između vas i ove osobe, vrlo lako bi se moglo dogoditi da bude uzdrmano pojavom nekog drugog i to pred kraj sedmice. U vaš život ulazi neko vrlo zanimljiv i okupiraće svu vašu pažnju.

Zdravlje. Psiha vam je opterećena, nervoza. Fizički ste odlično.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info