Djevica: Sedmični horoskop za period od 15.04.2019. do 21.04.2019.

0

Posao. Pun Mjesec u vašem polju posla i novca prvenstveno će baciti u fokus sve ono što je vezano za finansije i za dugovanja. U ovoj vas sedmici neprijatno može iznenaditi opomena ili poziv da pod hitno regulišete nešto što ste skoro pa već zaboravili ili svjesno zanemarili.

Takođe, vaša očekivanja od nekih osoba mogu se pokazati kao dosta preuveličana ili ćete vi pak zahtijevati od njih više nego što mogu da vam u ovom trenutku pruže. I pored ovih lošijih momenata, vi ćete se osjećati poletno i spremno za borbu.

Ljubav. Prvih par dana ove sedmice donijeće neke neugodne situacije sa voljenom osobom. Doći ćete u situaciju da morate da se pravdate, a to vam se neće nimalo dopasti.

E sad, izvijesno je da jeste napravili neku grešku, ali vam neće odgovarati to što će partner sve to preuveličati i napraviti pravu malu dramu. Nema razloga za brigu, sve će se ovo stišati, ako ne ranije, a ono u danima vikenda.

Slobodni, u jednom trenutku pomislite da bi osoba preko puta vas mogla biti “ona prava”, a već u sljedećem joj nađete sto i jednu manu i nesavršenost koje vas odbijaju. Ukoliko neko uspije da probudi strasti u vama, još se i mogu dogoditi neki novi ljubavni počeci…

Zdravlje. Mogući su problemi sa cirkulacijom. Takođe, jača nervoza.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info