Blizanci: Sedmični horoskop za period od 15.04.2019. do 21.04.2019.

0

Posao. Sve izgleda kao da neke situacije vezane za poslovni segment idu ka svojoj kulminaciji, bez ikakve vaše mogućnosti da ih kontrolišete. Na trenutak ćete se osjećati da vam konci dešavanja u potpunosti izmiču iz ruku.

No, kraj sedmice će pokazati da je dosta toga bilo prenaduvano i da se pozitivno rješenje nazire ili nastupa. Takođe, neke promjene, koje ste pokrenuli, odmah će početi da daju rezultate. U ovoj ste sedmici naglašeno kreativni – iskoristite ovaj period da promovišete svoje ideje.

Ljubav. Ulazak u ovu sedmicu zatiče vas i partnera u nekom čudnom, nedefinisanom odnosu. Oboje možete pretjerivati u nekim situacijama, što će samo dovoditi do toga da se i jedno i drugo lošije osjećate.

Ipak, ova sedmica nudi i mogućnosti da se krene putem poboljšanja i drugačijeg funkcionisanja između vas dvoje. U drugom dijelu sedmice počećete polako da se približavate jedno drugom – neće to ići baš savršeno, ali su evidentni pomaci nabolje.

Slobodni su vrlo privučeni jednom osobom, ali su svjesni da bi emotivni početak sa njom bio ili samo avantura ili pak tajna priča. No, mora se priznati da će vam ova sedmica zadati velika iskušenja i da je moguće da ćete se prepustiti strastima.

Zdravlje. Problemi sa alergijama.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info