Vodolija: Sedmični horoskop za period od 08.04.2019. do 14.04.2019.

0

Posao. Neke stvari su ostale nezavršene i prvo bi trebalo da na njih obratite pažnju i riješite ih. Poslije toga ćete moći mirnije da funkcionišete i da skinete tu brigu sa vrata. Da, možda će ovo biti zahtjevan zadatak za vas, ali sa nešto više organizovanosti i određivanja prioriteta, uspjećete bez problema.

Ova sedmica je dobra da u njoj napravite neki okvir, temelj, dogovore, praktično da napravite plan za poslovna dešavanja koja bi mogla krenuti ubrzo, možda već u drugom dijelu aprila mjeseca.

Ljubav. Kao da u svakoj partnerovoj riječi ili postupku tražite grešku, tražite razlog da se nervirate ili da budete opterećeni. Prekinite da budete toliko teški i naporni, pokušajte da se više opustite i da prosto uživate u zajedničkim momentima, a ne non stop da sve preispitujete.

Negdje u drugom dijelu sedmice do tog, makar djelimičnog, opuštanja će i doći i vikend biste mogli da provedete u nekom finom raspoloženju, zajedno.

Slobodne Vodolije, ponekad se najinteresantnije ljubavne priče otpočnu potpuno slučajno. Baš takva situacija se vama može dogoditi tokom ove sedmice. Splet okolnosti može vas dovesti u blizinu osobe sa kojom bi sve krenulo jako spontano, opušteno i u pravom smjeru.

Zdravlje. Moguće su glavobolje ili reumatske tegobe. Takođe, bilo bi dobro da odete kod zubara, ali i prekontrolišete vid.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info