Vaga: Sedmični horoskop za period od 08.04.2019. do 14.04.2019.

0

Posao. Površinski, poslovna situacija izgleda kao prilično stabilna i bez mnogo dešavanja. No, vi lično se osjećate jako čudno – u jednom momentu prihvatate situaciju onakvu kakva jeste, a već u sljedećem imate neopisivu želju da se što prije pomjerite, pronađete nešto novo ili da se oslobodite nekih osoba sa kojima trenutno sarađujete.

Neke situacije su vam nejasne, ali sada teško da možete pronaći baš prave odgovore, one koji bi vas zadovoljili. Moraćete da sačekate da se ovo vremenom raščisti.

Ljubav. Pokušajte da budete realniji u svojim očekivanjima od partnera i nećete imati razloga za brigu i sumnje. Nemojte dozvoliti da vas neka mračna, melanholična osjećanja uvlače u sebe.

Realno gledano, između vas i osobe koju volite potpuno je korektna i normalna situacija, samo ste vi sada osjetljiviji i sve doživljavate mnogo dublje nego inače. Malo ćete se smiriti i stabilizovati u drugom dijelu sedmice.

Slobodne Vage, neko koga duže vrijeme poznajete može početi da pokazuje da je zainteresovan za vas, ne samo na prijateljski način. Takođe, neko iz vaše okoline pokušava da privuče vašu pažnju.

Zdravlje. Manje oscilacije po pitanju zdravlja. Vodite računa o preventivi, skloni ste prehladama.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info