Strijelac: Sedmični horoskop za period od 08.04.2019. do 14.04.2019.

0

Posao. Čas imate odličnu komunikaciju sa onima sa kojima radite, čas ne uspijevate da se dogovorite ni oko nekih osnovnih stvari. Vodite samo računa da u nekom trenutku ne kažete nešto zbog čega biste se kasnije pokajali. Ne prenagljujte ni sa izjavama ni sa odlukama.

S druge strane, stisnuće vas sve ono što je vezano za obaveze i nezavršene poslove iz prethodnog perioda. Iako uz muku i dosta truda, sve ovo se može regulisati do kraja sedmice.

Ljubav. Osjećate kao da se sve svalilo na vaša leđa. Smatrate da je partner previše zahtjevan i da previše očekuje od vas, a vi ste već pomalo umorni od konstantnog natezanja, pridikovanja ili osuđujućih pogleda od strane osobe sa kojom ste.

Napetost je prisutna, prosto visi u vazduhu i treba se čuvati da se ne pretvori u otvorenu konfrontaciju koja neće riješiti ništa, već vas samo vratiti korak unazad.

Slobodni su u potpuno drugačijem rasporedu – vama se po pitanju ljubavi otvaraju šanse, bilo da su one vezane za osobe koje već poznajete ili za nekoga potpuno novog u vašem životu. Sada se može aktivirati čak i neko od bivših emotivnih partnera. Sve u svemu, biće vam zabavno.

Zdravlje. Uglavnom prolazne tegobe. Stariji neka češće kontrolišu krvni pritisak.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info