Škorpija: Sedmični horoskop za period od 08.04.2019. do 14.04.2019.

0

Posao. Rasipate se na sto strana i imate osjećaj da vas uvijek sve vrati na početak. Uzaludno sada trošite energiju na nešto novo ili na promjene – za vas je bolje da sačekate sljedeću sedmicu za nešto konkretnije.

Sada razgovarajte, pregovarajte, dogovarajte – pravite temelj za ono što će se tek realizovati. Generalno gledano, bićete u ovoj sedmici pod velikim pritiskom. Teret obaveza je ogroman, a ni odnos sa nadređenima baš neće biti bajan. Natezanje stoji, vjerovatno oko rokova ili oko isplata.

Ljubav. Iako djelujete dosta otvoreno prema voljenoj osobi, tu postoji jedna caka. Otvoreni ste samo djelimično, samo povremeno, a mnogo toga krijete u sebi i to partner osjeća. Takođe, skloni ste površnim razgovorima, dok ono što vas suštinski zanima ili pak opterećuje, preskačete i ćutite.

Kao da se ne osjećate dobro u svojoj koži, stalno vam nešto smeta, žulja vas ili pritišće. Ukoliko ne možete da funkcionišete kroz riječi, onda to pokažite dodirom, pogledom, bliskošću.

Slobodne Škorpije malo miješaju ljubav i strast – niste sigurni šta je od ovo dvoje ono što vas vuče ka nekome. Nemojte opterećivati sebe razmišljanjima i pokušajima da donesete zaključke i definicije. Samo se prepustite i uživajte.

Zdravlje. Ne stoji vam nikakav veći problem, već prije mnoštvo sitnih tegoba koje će vas uglavnom nervirati.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info