Ribe: Sedmični horoskop za period od 08.04.2019. do 14.04.2019.

0

Posao. U jednom momentu ste savršeno zadovoljni poslom koji obavljate, a već u nekom sljedećem biste najradije napravili neku drastičnu promjenu i krenuli ispočetka. Ovo je period intenzivnih, ali dosta nestabilnih i osjećanja i razmišljanja, a samim tim vrlo nepovoljan da donosite bilo kakve konkretnije odluke.

Uostalom, tu su vaši prijatelji da vas “opasulje”, opamete i ukažu vam na realnost, koju vi tako rado ponekad gurnete u stranu. Sačekajte, promjene će doći onda kada im bude vrijeme.

Ljubav. Ni vi sami ne uspijevate da pohvatate sva osjećanja, ali ni strahove koje imate po pitanju emotivnog ili bračnog odnosa u kojem ste. U jednom momentu ste nježni, senzibilni, nepopravljivo romantični i sve gledate kroz ružičaste naočale, a u drugom vas uhvate nerealni strahovi koje dodatno napumpavate u svojoj glavi.

Čas idealizujete, čas mračite. No, ono što ne smijete dozvoliti jeste da ovakva vaša raspoloženja i neraspoloženja utiču na kvalitet odnosa sa partnerom.

Slobodne Ribe su sada već u fazi kada mogu pokrenuti ozbiljniju ljubavnu tematiku. Pored vas je osoba koja nema namjeru da odustane i koja vam na svaki mogući način pokazuje zainteresovanost. Ovo je priča koja može da traje…

Zdravlje. Problemi sa sinusima, a moguće su i alergijske reakcije. Starije Ribe mogu mučiti hronične tegobe.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info