Rak: Sedmični horoskop za period od 08.04.2019. do 14.04.2019.

0

Posao. U ovoj sedmici ne donosite impulsivne odluke, pogotovo ako su one više zasnovane na vašim nesigurnostima i strahovima nego na realnim poslovnim situacijama. Nije sve sada toliko strašno kao što vi to umijete sebi da predstavite.

Ono na šta trebate da obratite pažnju jesu eventualne greške prilikom potpisivanja ugovora ili papirologije. Ne žurite kada obavljate važne obaveze i obavezno provjerite sebe, da ne biste snosili odgovornost za neke situacije. Odnos sa šefovima povremeno je zategnut.

Ljubav. Realno gledano, malo je vjerovatno da trenutno postoji neki iole ozbiljniji problem između vas i emotivnog partnera. No, vi to kao da ne primjećujete u potpunosti, kao da tražite razlog za nesigurnost i pumpate svoje strahove iz dana u dan.

Stoji da neka pitanja između vas dvoje još uvijek nisu definisana u potpunosti i da postoji neizvjesnost, ali ovdje morate dozvoliti vremenu da sredi situaciju i da svoj sud. Vi se u međuvremenu potrudite da ne raspirujete nemire u sebi.

Slobodni Rakovi, neko vas je dotakao i zainteresovao više nego što želite i sami sebi da priznate. Ukoliko se samo neke kockice poklope, a to je više nego izvjesno ove sedmice, ulazite u novu ljubavnu priču koja obećava.

Zdravlje. Povremene oscilacije tokom ove sedmice. Vodite računa o preventivi.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info