Ovan: Sedmični horoskop za period od 08.04.2019. do 14.04.2019.

0

Posao. Za sve što radite, vezano za poslovni segment, u ovom periodu imate osjećaj da idete korak naprijed pa korak unazad. Sve skockate kako treba, a onda se u posljednjem momentu to nekako raspline, odloži ili ostane samo na onom čuvenom “vidjećemo, kad bude vrijeme“…

Povremeno smatrate da trošite ogromnu količinu svoje energije ni na šta, jer taj krajnji rezultat izostaje. Još ako radite neki dopunski posao, da biste popravili svoju finansijsku situaciju, imate dupli problem…

Ljubav. Iako vi smatrate da to nije tako, definitivno niste u pravu po svim pitanjima u svojim emotivnim relacijama. Samo što vam to niko ne može dokazati. Dalje, partnerove pozitivne strane samo povremeno primjećujete, a u oči vas bode samo ono kada se druga strana ponaša zahtjevno i teško. To vam ponašanje ne prija nimalo.

Razmislite da li je vaš način funkcionisanja u emotivnom odnosu u ovom periodu ispravan. I da, naravno, ne tražite hljeba preko pogače, jer vjerovali ili ne, to vam se može obiti o glavu.

Slobodni, vama je super, bilo da ste u tajnoj priči ili u “javnim” muvanjima. Ili i u jednom i u drugom paralelno. Kad vam se može da sjedite na više stolica, pa što ne biste?

Zdravlje. Super ste pa baš i niste. Čudno se osjećate – čas puni energije, čas iscijeđeni. Moguće vrtoglavice.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info