Lav: Sedmični horoskop za period od 08.04.2019. do 14.04.2019.

0

Posao. Oni sa kojima radite i sarađujete pokušavaće da vam “šefuju” ovih dana. U suštini, sputavaće vas, kočiti ili prebacivati na vas obaveze koje definitivno nisu vaše. Nešto od ovoga nećete moći da izbjegnete, a sigurno je da ćete kuvati u sebi i gledati da ovaj višak obaveza eskivirate na svaki način.

Ono što je pozitivno jeste jedan dogovor koji će se dogoditi u drugom dijelu ove sedmice. Ostvarujete kontakt sa osobom koja je izuzetno ozbiljna i koju poštujete i cijenite njen rad. Jake mogućnosti za saradnju.

Ljubav. Emotivni ili bračni partner je trenutno okrenut svojim prioritetima, a vi niste voljni da budete razumni i popustljivi. Zahtijevate dovoljno pažnje i vremena, a to je sada drugoj strani skoro pa nemoguće da izvede. Može doći do zahlađenja između vas dvoje, a koje bi se raskravilo tek pred kraj sedmice.

Sada bi bilo najbolje da izbjegnete ove situacije tako što biste se vi okrenuli nečemu što vas interesuje – najprije intenzivnijem druženju sa prijateljima i pustili partnera da završi sa obavezama koje su mu nad glavom.

Slobodni Lavovi, intenzivnije društvene aktivnosti mogle bi donijeti u vašu blizinu osobu sa kojom bi strasti proradile. Pustite da se stvari dešavaju same od sebe i uživajte.

Zdravlje. Pomalo ste umorni od svega. Značilo bi vam da odete na kraći put ili da makar vikend provedete van grada.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info