Jarac: Sedmični horoskop za period od 08.04.2019. do 14.04.2019.

0

Posao. Neko će pokušati da vas zakoči ili uspori u ovoj sedmici. Doći ćete u kontakt sa vrlo samoživom i tvrdoglavom osobom koja je ubijeđena da je u svemu u pravu. Nema potrebe za brigom – snaga vaše ličnosti i karaktera vrlo brzo će je staviti na njeno mjesto.

Takođe, ovo je sedmica u kojoj će neke poslovne priče, dogovori, ali i papirološka pitanja potpuno neočekivano krenuti brzo ka svom rješavanju ili realizaciji. U kontaktu ste sa pozitivnim ljudima, saslušajte njihove prijedloge.

Ljubav. Partner će biti pomalo naporan, lak na tome da vas napadne i optuži, a kada ne pobijedi u raspravi onda će se povlačiti u uvrijeđeno ćutanje. Od vas zavisi kojom brzinom ćete rješavati ove situacije. U svakom slučaju, doći će makar do djelimičnog smirivanja i stabilizacije u drugom dijelu sedmice.

Pokušajte da negdje razumijete i voljenu osobu – i ona ima neke svoje sumnje i strahove i nedoumice, što je čini nervoznom i impulsivnom.

Slobodni su u periodu kada lako mogu “pasti” na nekog. Jedna osoba vam se potpuno neprimjetno podvukla pod kožu i priznaćete prvo sebi, a onda i njoj, šta osjećate. U ovom periodu mogu se pokrenuti vrlo intenzivni ljubavni odnosi.

Zdravlje. Dobra zdravstvena situacija. Starijim Jarčevima je potrebno nešto više kretanja.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info