Djevica: Sedmični horoskop za period od 08.04.2019. do 14.04.2019.

0

Posao. Iako vam izgleda da su stvari počele da dolaze na svoje mjesto i da je možda pravi trenutak da djelujete, ipak vam se savjetuje još malo strpljenja. Sačekajte, tokom ove sedmice će se još neke situacije i dogovori iskristalisati, a od naredne slobodno krenite u akciju.

Ovaj period iskoristite da ispravite neke propuste i da se ponovo vratite na pitanja koja ste samo djelimično obradili. Takođe, provjerite još jednom sve ono što je vezano za papire, da se ne biste suočili sa kritikama.

Ljubav. Iako će izgledati kao da je odnos sa partnerom uravnotežen i stabilan, vrlo brzo će se pokazati, i to na sitnicama, da vas dvoje još uvijek niste prevazišli naporan period koji je aktuelan niti pronašli prava rješenja za stabilizaciju veze.

Neke neizgovorene riječi, neke sitne laži i pokušaji manipulacije, koliko god djelovali bezazleno, jako utiču na destabilizaciju i trenutno stanje sa voljenom osobom.

Slobodne Djevice, strasti su prisutne, to svakako stoji, ali u ovoj sedmici mogu se dogoditi i emotivni pomaci nabolje. Neko će pronaći pravi način da vam se podvuče pod kožu. I u tome nema ničeg lošeg.

Zdravlje. Stariji neka se redovno kontrolišu i pridržavaju uputstava dobijenih od strane doktora.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info