Blizanci: Sedmični horoskop za period od 08.04.2019. do 14.04.2019.

0

Posao. Drugi vas nerviraju, ali ne brinite – nervirate i vi njih. U principu, teško vam je da se sada usaglasite sa onima sa kojima sarađujete – vi ste impulsivni i ishitreni, a saradnici pretjeruju u nekim zahtjevima prema vama.

Nije vrijeme da rasipate sada vrijeme i energiju na pokušaje da realizujete neke svoje ideje. Bavite se svakodnevnim obavezama i čekajte neki bolji momenat za promjene. Greške su u ovom periodu izvjesne pa češće provjeravajte sebe u svemu što radite.

Ljubav. Ništa vama nije jasno kada su vaše emotivne i bračne relacije u pitanju. Jedino što primjećujete jeste da se nekako mimoilazite u načinu funkcionisanja i razmišljanja i da je zajedničkih momenata malo.

Zbog svega možete ponekad burnije reagovati ili svojim ponašanjem dodatno iritirati osobu koju volite. U ovoj sedmici vam se savjetuje da sva, iole bitna, pitanja odložite za neki bolji trenutak.

Slobodni Blizanci, vi sve započnete baš kako treba – malo šarmom, malo inicijativom, zainteresujete osobu preko puta vas, a onda kao da odustanete, dignete ruke ili se povučete baš onda kada bi trebalo da krenete u “napad”. Svojim ponašanjem definitivno zbunjujete one koji su za vas zainteresovani.

Zdravlje. Manji problemi sa želucem. Takođe, vodite računa da ne zakačite neku prehladu.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info